欢迎来到继续教育招生网!自学考试、成人高考、远程教育、网络教育、国家开放大学、电大招生报名中心。
电话/微信咨询热线:13825236983
远程教育学校: 中国地质大学 北京交通大学 西南科技大学 武汉理工大学 西安交通大学 中国石油大学 东北师范大学 电子科技大学 更多

深圳远程教育《大学英语B》选择题和阅读题怎么提分

来源:继续教育招生网 2021-03-03 点击数:

详情介绍

  远程教育《大学英语B》选择题和阅读题怎么提分?多做题?通过适当的锻炼练习可以达到相应的效果,考生一定要注意锻炼练习。

  

远程教育《大学英语B》选择题和阅读题怎么提分

 

  一、交际英语

  1.-Hello, may I speak to Zhao Hua?

  -__________.

  A.My name is Zhao Hua

  B.I’m Zhao Hua

  C.This is Zhao Hua speaking

  D.Zhao Hua is me

  答案:C

  2.- Must I be home before seven?

  – ___________________.

  A.No, you needn’t

  B.No, you mustn’t

  C.Yes, you will

  D.No, you won’t

  答案:A

  3.- What do you do on Sunday?

  – _______

  A.I ‘m a teacher.

  B.I play football.

  C.You are a student.

  D.They clean rooms.

  答案:B

  4.- Excuse me, how much is the jacket?

  – It’s 499 Yuan. ________

  A.Oh, no. That’s OK!

  B.How do you like it?

  C.Which do you prefer?

  D.Would you like to try it on?

  答案:D

  5.- Congratulations! You won the first prize in today’s speech contest.

  – ________

  A.Yes, I beat the others.

  B.No, no, I didn’t do it well.

  C.Thank you.

  D.It’s a pleasure.

  答案:C

  

远程教育《大学英语B》选择题和阅读题怎么提分

 

  二、阅读理解

  A couple of months ago, I went to a department store to buy a few things for the house. I needed a set of curtains for the living room, two table lamps, a rug and several cushions. I asked them to deliver the things as soon as possible, but they said that they were unable to send them out until 20 days later. After about 3 weeks, I received only the curtains and table lamps. I was a little disappointed when I didn’t receive all the items I had bought. But nevertheless, I was eager to see what the curtains and lamps looked like. I first opened the package with the curtains. I had bought a lovely light blue, and instead they had sent me a horrible dark purple. Well, you can just imagine how angry I was. Then I opened the boxes with the lamps. They were exactly what I’d ordered. But one of the lamp shapes was damaged. The next I did was to telephone them to complain. They promised to come and pick them up immediately and also to replace them with the correct order. It has been two weeks since my complaint. They have neither picked up the wrong items nor sent me the rest of my order.

  6.The woman want the store to deliver the items was in a couple of weeks.

  A.T

  B.F

  答案:B

  7.The woman was pleased when she saw the items they had delivered.

  A.T

  B.F

  答案:B

  8.Her complaint was ignored in the end.

  A.T

  B.F

  答案:A

  9.After three weeks, the woman received only the curtains and table lamps.

  A.T

  B.F

  答案:A

  10.Besides curtains, table lamps, the woman bought a cushion.

  A.T

  B.F

  答案:B

  In the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes it’s a matter of life or death. The time chosen for the call communicates its importance.

  In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of the world. Thus, misunderstandings arise between people from different cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too impolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.

  11.What is the main idea of this passage?________

  A.It is not customary to telephone someone in the morning and in sleeping hours in the U.S.

  B.The role of time in social life over the world.

  C.If people are late, they may be regarded as impolite or not fully responsible in the U.S.

  D.Not every country treats the concept of time as the same.

  答案:B

  12.What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours?_______

  A.A matter of work.

  B.A matter of life or death.

  C.You want to see him or her.

  D.You want to make an appointment with him or her.

  答案:B

  13.Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend in the U.S. A.?

  A.at 7:00 am

  B.at 4:00 pm

  C.at the midnight

  D.at 4 am

  答案:B

  14.Which of the following statements is true according to the passage?________

  A.In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date.

  B.No misunderstandings arise between people from different cultures about the concept of time.

  C.It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A..

  D.Promptness is valued highly in American life.

  答案:D

  15.From the passage we can safely infer that _______

  A.it’s a matter of life or death if you call someone in day time.

  B.the meaning of time differs in different parts of the world.

  C.it makes no difference in the U.S. whether you are early or late for a business party.

  D.if a person is late for a date, he needn’t make some explanation.

  答案:B

  远程教育介绍

  远程教育是指使用电视及互联网等传播媒体的教学模式,使用这种教学模式的学生,通常是业余进修者。由于不需要到特定地点上课,因此可以随时随地上课。学生亦可以透过电视广播、互联网、辅导专线、课研社、面授(函授)等多种不同管道互助学习。

  招生对象对报考条件

  1、报考高中(中专)起点专科、本科须具有高中、中专学历或同等学历;

  2、报考专科升本科须具有国民教育系列专科(含职)或以上毕业证书

  3、报读本科第二学历,须具有国民教育系列本科或以上毕业证书


  微信咨询

  微信号:  13825236983


【责任编辑:继续教育招生网

标签:深圳远程教育大学英语B

相关阅读:

教材购买

张老师

电话咨询

13825236983

微信咨询

13825236983