欢迎来到继续教育招生网!自学考试、成人高考、远程教育、网络教育、国家开放大学、电大招生报名中心。
电话/微信咨询热线:13825236983
远程教育学校: 中国地质大学 北京交通大学 西南科技大学 武汉理工大学 西安交通大学 中国石油大学 东北师范大学 电子科技大学 更多

深圳网络远程教育统考《大学英语B》的完型填空如何复习

来源:继续教育招生网 2021-03-03 点击数:

详情介绍

  网络远程教育统考《大学英语B》的完型填空如何复习?考生除了积累词汇和学习语法知识外,还要注意平时复习。例如,他们可以根据问题的类型进行一些特殊的训练。

  

网络远程教育统考《大学英语B》的完型填空如何复习

 

  1、When someone asks me what business I am in. My face feels hot. I envy (嫉妒) people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. All these jobs speak for themselves.

  I really do make a living by __21__, and a good one, too. I can laugh like a king or like a schoolboy. It is a skill that I have learned, like the skill of mending shoes. Whenever and however laughter is needed – I am asked to do __22__. I laugh like a bus driver or a shopkeeper. I laugh sadly, kindly and happily.

  I need __23__ point out that a job of this kind is tiring. I spend most evenings in nightclubs. My job is to laugh during the weaker part of the show. My loud, hearty laugher must be timed carefully. It must not come too soon, __24__ neither must it be too late.

  I go through life quietly. I can copy the laughter of others. I can laugh in many different ways. But I’m not sure that I have ever heard the sound of __25__ own laugh.

  1)、

  A.hardly

  B.my

  C.but

  D.it

  E.laughing

  答案:E

  2)、

  A.hardly

  B.my

  C.but

  D.it

  E.laughing

  答案:D

  3)、

  A.hardly

  B.my

  C.but

  D.it

  E.laughing

  答案:A

  4)、

  A.hardly

  B.my

  C.but

  D.it

  E.laughing

  答案:C

  5)、

  A.hardly

  B.my

  C.but

  D.it

  E.laughing

  答案:B

  

网络远程教育统考《大学英语B》的完型填空如何复习

 

  2、I have been in London for two weeks. I don’t speak English well at all. I have great difficulty in understanding people. In fact I don’t catch a thing they say. I find their pronunciation is __21__ strange for me to understand, and they speak __22__ that I can’t keep up with them. When I am on a bus, I ask the conductor something. He answers, but I don’t understand. So he says it slowly in a high __23__, I still don’t understand it. Then he gets angry and goes away.

  But I haven’t lost heart. I still enjoy __24__ English. I must keep on working hard __25__ it. I believe I’ll speak English well soon.

  1)、

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:B

  2)、

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:E

  3)、

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:A

  4)、

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:C

  5)、

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:D

  远程教育介绍

  远程教育是指使用电视及互联网等传播媒体的教学模式,使用这种教学模式的学生,通常是业余进修者。由于不需要到特定地点上课,因此可以随时随地上课。学生亦可以透过电视广播、互联网、辅导专线、课研社、面授(函授)等多种不同管道互助学习。

  招生对象对报考条件

  1、报考高中(中专)起点专科、本科须具有高中、中专学历或同等学历;

  2、报考专科升本科须具有国民教育系列专科(含职)或以上毕业证书

  3、报读本科第二学历,须具有国民教育系列本科或以上毕业证书


  微信咨询

  微信号:  13825236983


【责任编辑:继续教育招生网

标签:深圳远程教育大学英语B

相关阅读:

教材购买

张老师

电话咨询

13825236983

微信咨询

13825236983